Zaterdag 17 augustus - vanaf 19u - Grote Markt Zoulteeuw

De KetnetBand, The Voice Senior finaliste Rita en winnaar John Leo en Jelle Cleymans en zijn El Bandido's staan garant voor een gevarieerd aanbod waar iedereen zijn gading kan in vinden.

De aftrap wordt gegeven om 19u00, door de KetnetBand. Maureen, Sien, Gio krijgen versterking van Elindo, Céline en Michiel. Heel het jaar door reizen ze het land rond om overal een onvergetelijke en knettergekke show te brengen. Op 17 augustus houdt de meest swingende kids band van het land halt op de Grote Markt in Zoutleeuw. Warm je dansspieren en je stembanden dus maar op, want de KetnetBand smijt zich 100%. Jij ook?!

Om 20u30 is het de beurt aan The Voice Senior finaliste Rita en winnaar John Leo: dat op muzikaal talent geen leeftijd staat hebben zij duidelijk bewezen in dit VTM-programma.

Als afsluiter wordt het podium helemaal ingepalmd door Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s. Dat Jelle Cleymans een oprechte liefde koestert voor de betere Nederlandstalige levensliederen, weet intussen zowat iedereen. Daarom besliste hij zijn muzikale rovers, oftewel zeskoppige band samen te roepen voor een tournee door Vlaanderen! En dat smartlappen niet alleen zijn “guilty pleasure” zijn, bewijst hij door telkens twee van zijn El Bandido’s (bekende vrienden/vriendinnen: o.a. Clara Cleymans, James Cooke, Jonas Vangeel, Barbara Dex, Lucas Van den Eynde of Gert Verhulst) uit te nodigen met een even groot hart voor meezingers. Van Hazes tot Sommers, Van Tura tot Zangeres zonder naam; hun bekendste liedjes en melodieën zullen heldhaftig meegezongen worden door jong en oud.

Gratis!

Meer info: dienst vrije tijd - 011/94 90 51 of cultuur@zoutleeuw.be