Woensdag 15 januari om 19u in GC De Passant - Zoutleeuw

De leerlingen van de Academie Haspengouw willen iedereen een gelukkig 2020 wensen!

Op 15 januari zal er in GC de Passant uitgebreid gevierd worden. Om 18u opent de expo “beeld in beeld” en om 19u gaat het nieuwjaarsconcert van start.

Academie Haspengouw Beeld geeft 6- tot 12jarigen in Zoutleeuw en Budingen de kans om zich met verschillende technieken creatief te ontplooien. Wekelijks kunnen zij samen met leeftijdsgenoten tekenen, schilderen, knutselen, boetseren, een animatiefilm maken, kortom zich kunstig uit leven. Het resultaat van hun inspanningen willen zij graag tonen tijdens de expo “Beeld in beeld”. Je kan deze tentoonstelling bezoeken vanaf de opening op 15 januari (om 18u00) tot 19 februari 2020 in GC de Passant tijdens de openingsuren.

Academie Haspengouw Podium brengt op 15 januari om 19u00 een zeer gevarieerd programma met zang en diverse instrumenten. Enkele leden van de Gezellen van Vliebergh zorgen voor de rode draad. Het wordt een gezellig spektakel in GC De Passant. Iedereen is welkom!

Meer info vind je op www.academiehaspengouw.be of via de facebookpagina’s: www.facebook.com/ahpodium.be of www.facebook.com/ahbeeld

Meer info: Dienst cultuur –  011/94 90 51 of  cultuur@zoutleeuw.be