Zondag 7 april vanaf 13u30 in stadspark en GC De Passant – Zoutleeuw

Kom op 7 april ‘Koekeloere op de Kinderhoogdag’: een sprankelend kinderfeest in en rond GC De Passant en het stadspark! Laat je verrassen door creatieve cultuuractiviteiten en sportieve uitdagingen: bijzondere voorstellingen, actieve workshops, avontuurlijke sporten, knotsgekke animaties en nog zoveel meer!

7 april is een hoogdag voor kinderen van 3 tot 12 jaar, maar ook hun ouders en grootouders zijn welkom om te komen mee genieten.

Enkele hoogtepunten uit het programma zijn ‘Kuisgespuis’, een vrolijk duo dat met hun Kuismobiel op zoek gaat naar ieder gebrek aan hygiëne, van straatstenen tot okselvijvers, maar zeker ook ‘De Werf’, waarbij de kinderen zelf aan de slag gaan om een grote speeltuin te bouwen; ook de dames van de BKO zijn opnieuw van de partij met hun unieke Beauty & Tattooshop; de durvers onder ons kunnen klimmen in de hoogste bomen in het stadspark of zich helemaal laten gaan tijdens het ‘Streetsurfen’ op het skateterrein…. Slotact is ‘Crêpe de la bête’, een spectaculaire  voorstelling met luchtacrobatie, veel humor en pannenkoeken in de hoofdrol!

Het volledige programma vind je in de programmabrochure: https://bit.ly/2VYqnb8 . In het overzicht op de laatste bladzijde zijn alle voorstellingen en activiteiten opgenomen. Er zijn heel wat doorlopende activiteiten waar je kan in- en uitstappen wanneer je zelf wil. Workshops daarentegen starten op een vast uur en het aantal deelnemers is beperkt. Als je zeker wil zijn van een plaatsje in één van de workshops, kom dan zeker op tijd naar de inschrijvingsstand om je plaatsje te reserveren. Hou voor de workshops steeds rekening met de opgegeven leeftijd!

Het startschot wordt gegeven om 13u (inschrijven kan vanaf 12u30), het einde is voorzien rond 17u30. Je kiest zelf wat je wanneer doet.

Voor kinderen van 3 tot 12 jaar en hun ouders, grootouders...

Tickets: https://webshopzoutleeuw.recreatex.be of via www.zoutleeuw.be

Info: dienst cultuur – 011/94 90 51 – cultuur@zoutleeuw.be